Despre noi

Dalet Baie

Dalet s-a născut din dorința de a aduce aproape de clienții noștri cele mai noi si atractive tendințe în amenajarea băilor, eliminând impedimentul unui buget ridicat.

Am dezvoltat colaborări și parteneriate atât cu designeri locali talentați, cât și cu furnizori de soluții estetice de ultimă oră, menținând constant un control riguros al calității.

Ne-am propus să transformăm baia într-un spațiu viu, plin de culoare, bun gust, rafinament și mai ales confortabil. Produsele se caracterizează prin calitate superioară și garantată, prețuri competitive și o linie creativă și inovativă.

Smart Luxury

Calitate Superioara Garantata

Linie Creativa si Inovativa

Proiecte de top

Peste 100 de distribuitori parteneri

Smart Luxury

Indeplinim standarele de lux in materie de design, tehnologii folosite si materiale intr-un buget accesibil.

Calitate Garantata

Doar la un click distanta, poti beneficia de o calitate superioara a produselor. Pentru a-ti oferi o incredere deplina, garantiile noastre iti va acoperi toate asteptarile.

Linie Creativa si Inovativa

Toate produsele Dalet sunt gandite de arhitecti in tendinte cu noile stiluri de Design. Asta si linia de productie moderna si performanta mentin standardul ridicat in privinta produselor noastre.

Proiecte de top

Dalet a fost partenerul de success in materie de concept de baie premium pentru multe proiecte de top. Afla mai multe mai jos.

Fa-ne o vizita!

Daca vrei sa afli mai multe de produsele Dalet precum si cum poti devein distribuitor partener, ne poti gasi la oricare din adresele de mai jos precum si la numerele de telefon si adresele de e-mail afisate.

Scrie-ne

In cazul in care doresti sa te contactam noi, lasa-ne un scurt mesaj impreuna ca datele tale de contact si vom reveni in cel mai scurt timp!

Te rog selecteaza Cheia.

Adresa

Strada Progresului 1-3,
București

Telefon

Tel: +4 0724 385 959

Email

office@daletbaie.ro

Contact

In cazul in care vrei sa te contactam noi, completeaza datele din formularul de mai sus si vom reveni in cel mai scurt timp.